Nyheder:

 

• SV5 Classic»

Ny lille SV model, som kun findes så lang tid lager eksisterer, på tilbud.

 

• SV10 Classic»

Ny mellem SV model, som kun findes så lang tid lager eksisterer, på tilbud.

 

• SV14 Classic»

Den klassiske SV14, nu tilbage som Classic, i en begrænset periode, på tilbud. 

 

• Flere nyheder»

Her kan du se flere nyheder fra SolarVenti.

 

Velkommen til Luftsolfanger.dk
Din leverandør af SolarVenti luftsolfangere / luftsolvarme.

 

 

 

Affugtning og ventilation med solenergi, ingen driftomkostninger, sluk for strømmen om vinteren.

 

Alle som har sommerhus, kender problemet med at holde det fugtfrit om vinteren. Klam, muggen og jordslået lugt er nu let at slippe af med, uden at man skal holde varme på huset om vinteren. Man slipper også for fugtposer og kan stadig lukke for vand og El om vinteren. Det kræver blot en lille engangsinvestering og en sydvendt væg på huset, som ligger i sol.
Luftsolfangere kan dog bruges til andet end sommerhuset, de kan også bruges i kolonihavehuset, ødegården, jagthytten, campingvognen, spejderhytten, kælderen, garagen mv., mulighederne er mange.

Princippet er meget enkelt, men super effektivt. Solen varmer luften op i den "sorte kasse" bag glaspladen. På samme tid laver en solcelle, i kassen, strøm til en ventilator, som trækker den opvarmede og tørre luft ind i huset, og fordriver derved den kolde og fugtige luft ud af huset.
Enkelt - omkostningsfrit - men super effektivt


Ventilation / Køling om sommeren.
Hvis man syntes man har det varmt nok i sommerhuset om sommeren, kan anlæget udbygges til at sørge for ventilation, eller endda køling om sommeren. Det kræver dog en lille modifikation med nogle termostater og ekstra ventilatorer, og er typisk tilrettet til det enkelte hus.

 

gmontage / Tagmontage
Som standard er solfangerne beregnet til vægmontage, der fås også kit til tagmontage, til hhv. 1980kr. for SV2, SV3, SV7, SV14 og 2300kr. for SV30, husk at oplyse tag type (eternit, tegl, pap, stål), hældning og farve.

Farve
Som standard leveres solfangerne i aluramme, men kan også leveres i sort / hvid pulverlakering, mod en lille merpris på hhv. 150kr., 150kr., 200kr., 300kr. og 400kr. Så er der mulighed for at få den til at passe bedre ind i husets udseende.

Slimline - Nyhed
Som standard bliver solfangerne nu udført i en eloxeret aluramme som er 5,5cm dyb, men SV30 bliver dog fremstillet i den før almindelige udgave med en alu. profil som er 10cm dyb.

Fragt
Som standard leveres med fragtmand. Standardpriserne for fragt er hhv. 150kr., 200kr., 400kr., 500kr. og 600kr.

Montage
Montering af en SolarVenti er en typisk gør det selv opgave, hvis man er vant til at bruge en skruetrækker, alle løsdele er med i pakken. Hvis man ikke føler sig dus med opgaven, vil vi gerne montere den. Vægmontage koster 1875kr for alle modeller, pånær SV30 som koster 2475kr. Tagmontage koster 3150kr for SV2, 3, 7 og SV14, mens SV30 koster 4150kr. Montage af SV30 hybrid modellen koster som for SV30 for selve monteringen af solfangeren. Hertil kommer montering af vandbeholder, rørføring, pumper, ekspansionsbeholder mv., samt idriftsætning, prisen herfor vil være individuel afh. af huset. Priser for montage er inkl. 100km kørsel t/r, herefter beregnes 3kr/km.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 den originale danske kvalitets Luftsolfanger, ikke til salg i byggemarkeder! Nu solgt over 30.000 stk.

 

SolarVenti Luftsolfangere sælges kun gennem lokale forhandlere, som ved hvad de har med at gøre og kan give en god og reel rådgivning. De sælges ikke gennem store byggemarked-kæder, hvor det ikke er alt personalet som lige kender til alle de små spidsfindigheder som der kan være med luftsolfangere.

 

 

 

 

Vores nye hjemmeside her er ikke helt færdig endnu, så hvis der er nogle sider som ikke ser helt rigtige ud, så prøv igen i morgen. Hvis de stadig ikke virker der, så send gerne en mail om hvilken side der er fejl på.

Her vises en SolarVenti SV7, med sort alu. ramme (standardfarven er alu.)